Хочете жити і працювати в Канаді?

Канада - країна нових можливостей

Хочете жити і працювати в Канаді?

Канада - країна нових можливостей

by ILC
Канаду називають країною можливостей, і не дарма. Щороку на роботу до Канади приїжджають понад півмільйона іноземних працівників, а право на постійне проживання в країні отримує більше 300 тис. заявників. У 2016 році уряд Канади анонсував плани збільшити кількість осіб, які в наступні кілька років отримають тут постійне місце проживання.

Одне із головних завдань при виборі шляху імміграції – правильно і вчасно вибрати програму, підготувати документи і відстежувати зміни в законодавстві, які безпосередньо впливають на процес розгляду файлу заявника. Команда ILC на чолі з імміграційним консультантом Іриною Мацюк і фахівцями в Україні та Канаді пропонує консультаційну підтримку і допомогу в оформленні документів протягом всього процесу.

ІММІГРАЦІЙНИЙ КОНСУЛЬТАНТ

У КОМАНДІ ILC - КАНАДСЬКИЙ ІММІГРАЦІЙНИЙ КОНСУЛЬТАНТ

Ірина Мацюк
Імміграційний консультант

Повноправний член Регуляторної ради імміграційних консультантів Канади (ICCRC), реєстраційний номер R513299, член Канадської асоціації професійних імміграційних консультантів (CAPIC), експерт з імміграції та міжнародного рекрутингу.

КОРОТКА БІОГРАФІЯ

Ірина Мацюк має понад 12 років досвіду роботи в цій сфері, переважно на керівних посадах. Має вищу освіту з лінгвістики (Київський національний лінгвістичний університет), маркетингу (Міжнародний інститут бізнесу), післядипломну освіту у сфері менеджменту (Університет Гранта МакЮена), а також диплом імміграційного консультанта (Ештон Коледж). Ірина іммігрувала до Канади з України, вільно володіє українською, російською та англійською мовами.

НАШІ ПОСЛУГИ

  • SINP – Програма імміграції в провінцію Саскачеван
  • Експрес програми (Express Entry: Federal Skilled Worker, Federal Skilled Trades, Canadian Experience Class)
  • Провінційні програми
  • Робочий дозвіл
  • Дозвіл на навчання
  • Гостьова віза і Супер-віза для батьків
  • Програми сімейного спонсорства (дружина або чоловік, діти)
ПРОВІНЦІЙНА ПРОГРАМА САСКАЧЕВАНУ – SINP

ВИМОГИ ПРОВІНЦІЙНОЇ ПРОГРАМИ САСКАЧЕВАНУ SINP З ПРОПОЗИЦІЄЮ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ВІД РОБОТОДАВЦЯ

Пропозиція від роботодавця

Наявність пропозиції від роботодавця про постійне місце працевлаштування в провінції Саскачеван

Освіта

Бажана освіта за спеціальністю

Досвід роботи

Наявність документально підтвердженого досвіду роботи за фахом від 1 року

Знання англійської

Розмовний рівень англійської мови, а саме можливість пройти співбесіду з роботодавцем без перекладача.

Рівень знань англійської мови підтверджується відповідно до Міжнародної системи тестування з англійської мови (IELTS). Рівень повинен бути еквівалентний CLB 4 у кожній з категорій, сертифікат IELTS з мінімальними балами: аудіювання – 4,5; читання – 3,5; лист – 4; усне мовлення-4.

ВИМОГИ ПРОВІНЦІЙНОЇ ПРОГРАМИ САСКАЧЕВАНУ SINP – ДЕФІЦИТНІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ

Освіта

Наявність освіти за однією з професій, що входять в список пріоритетних спеціальностей провінції

Досвід роботи

Наявність документально підтвердженого досвіду роботи від 1 року за останні 10 років по цій же спеціальності

Адаптація

План адаптації в Канаді

Наявність коштів

Наявність коштів на проживання (сума залежить від кількості членів сім’ї).

Переглянути суму необхідних коштів на сайті уряду Канади.

Знання англійської

Розмовний рівень англійської мови, а саме: мінімальний рівень CLB 4 для кваліфікованих працівників і рівень CLB 7 для висококваліфікованих працівників.

Рівень знань англійської мови підтверджується відповідно до Міжнародної системи тестування з англійської мови (IELTS). Рівень повинен бути еквівалентний CLB 4 у кожній з категорій, сертифікат IELTS з мінімальними балами: аудіювання – 4,5; читання – 3,5; лист – 4; усне мовлення – 4

УНІКАЛЬНА МОЖЛИВІСТЬ

Зробіть перший крок для імміграції в Канаду

ІСТОРІЇ КАНДИДАТІВ

НАШІ КАНДИДАТИ ДІЛЯТЬСЯ СВОЇМ ДОСВІДОМ ІММІГРАЦІЇ ДО КАНАДИ

“Їхати сюди потрібно в першу чергу тим, хто чітко знає, чого він хоче. Тут гроші з неба не падають. Тут цінують професіоналізм і потребують робочих рук. Тут цінують працьовитість і завзятість. І тут праця має гідну оплату. Хто готовий працювати заради досягнення своєї мети і не здається, побачивши труднощі – доб’ється успіху.”

Олег, працівник ресторану швидкого обслуговування – Черкаси, Україна

“У Канаді в мене з’явилася впевненість у завтрашньому дні. Бажаю всім учасникам успіху, терпіння і наполегливості – все буде добре. Вчіть англійську мову.”

Наталія, працівник м’ясокомбінату – Новоград-Волинський, Україна

Поширені запитання

Інформація, яку важливо знати для імміграції в Канаду.

Часто задаваемые вопросы

Информация, которую важно знать для иммиграции в Канаду.

Чи можливо отримати статус резидента/громадянина іншої країни, якщо я беру участь у ваших програмах?

Зазвичай для можливості працювати за кордоном спеціалісти отримують короткострокові робочі візи. Після цього, вже перебуваючи в новій країні, ви можете подати документи на продовження робочої візи та/або отримання статусу резидента чи громадянства. Умови будуть залежати від програми, в якій ви берете участь, і країни/провінції країни, в яку ви поїхали.

До якого віку можна забрати дітей за програмою імміграції до провінції Саскачеван?

До 19 років, за умови, що вони не одружені, не мають власних дітей і залежать матеріально від заявника.

Через який час перебування в Канаді можна отримати громадянство Канади?

Якщо за останні шість календарних років в сумарній кількості чотири з них ви прожили (фізично перебували) в Канаді в статусі постійного жителя (permanent resident), тоді ви можете подавати документи на отримання громадянства. Детальну інформацію про вимоги до заявників на отримання громадянства Канади можна отримати на сайті Міністерства з питань імміграції, біженців та громадянства Канади.

Якщо була раніше умовна судимість, чи є можливість іммігрувати в Канаду?

Наявність судимості, в тому числі знятої і умовної, в учасника програми імміграції в Канаду передбачає ризик відмови у видачі візи та/або сертифікату провінційного номінанта, проте все залежить від статті, за якою була судимість і терміну давності. Рішення по вашій імміграційній справі приймає імміграційний офіцер.

З яких причин відмовляють в отриманні візи?

Причини, які можуть призвести до відмови посольства: підробка документів, надання завідомо неправдивої інформації, серйозні проблеми зі здоров’ям (хвороби, які можуть прогресувати або передаватися), судимості, порушення закону або візового режиму інших країн.

Яким чином можна підтвердити досвід роботи?

Підтвердженням досвіду роботи є відповідні записи в трудовій книжці або інші документи, такі як довідка з місця роботи, характеристики, контракти, свідоцтва приватного підприємця тощо.

Увага! Посольство будь-якої країни має службу безпеки, яка проводить перевірку документів у разі виникнення будь-яких підозр. Підробка будь-яких документів може призвести до того, що вам відмовить у візі не тільки країна, в посольство якої ви подали підроблені документи, а й інші країни.

ЗАПИТАТИ КОНСУЛЬТАНТА

ЯКЩО ВИ НЕ ЗНАЙШЛИ ВІДПОВІДІ НА ВАШЕ ЗАПИТАННЯ, ЗАДАЙТЕ ЙОГО НАШОМУ КОНСУЛЬТАНТУ

Альона Соломка
Старший консультант

Я відповім на всі ваші запитання про програми імміграції та допоможу вам почати шлях досягнення своєї мети – імміграції до Канади.


Top